Nieuw huis

Na maanden (bijna een jaar) in de wachtrij te hebben gestaan op een appartement-ruil-site (lagenhetsbyte.se) hebben we eindelijk een nieuw appartement gevonden. Het is een 4 kamer woning in dezelfde straat waar we al woonden, dus dat is wel fijn met de buurt en wat er te vinden is. Eindelijk kunnen we ademhalen wat betreft visite, kinderkamer, ruimtegebrek! Wanneer je dit nieuws vertelt krijg je uiteraard te horen: ¨Ik zei toch dat het goed zou komen.¨ En je verdiept je maar weer op het fijne nieuws voor jezelf, je vrienden en je inrichting zodat de domper meevalt. Het voelt bijvoorbeeld alsof je iemand een complimentje geeft over een mooie trui die ze aanhebben en ze antwoorden met: ¨Wat, dit oude ding? Dat heb ik al 3 jaar in de kast hangen.¨ Dan krijg jij meteen het gevoel dat je compliment niet gewaardeerd wordt, plus dat je gaat twijfelen over je eigen modegevoel. Je denkt nog wel twee keer na voordat je (dezelfde persoon) weer een compliment geeft.

 

Nu kunnen we plannen gaan maken voor de baby/kinderkamer, de kinderwagen kan zowaar ons huis inrijden! (voorheen was daar echt geen plek voor) En op het moment dat er iemand van ver komt logeren, kunnen ze in hun ‘eigen’ kamer zodat zij en wij wat privacy hebben.

 

We hebben zelfs een tweede toilet, wat geen overbodige luxe is. Als er iemand in bad wil of straks de baby er is, kan je gewoon naar het tweede toilet gaan zonder dat je last van elkaar hebt. Doe ik sowieso al niet hoor, naar het toilet gaan als er iemand onder de douche staat, moet het wel heel gek lopen, haha!

Nog geen reacties

Geef een reactie